Hvad er PrintVis?

PrintVis er det ultimative branchesystem til den grafiske branche, baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central og Microsoft Dynamics NAV.

The secret of success

Dette er en kraftfuld kombination, som skaber en omfattende løsning for at imødekomme både de meste basale og de helt avancerede behov i enhver type eller størrelse af grafisk virksomhed.

Fra kalkulationen af det første tilbud og indtil jobbet er produceret og leveret til kunden – herunder med en komplet ERP-løsning og robust business intelligence fra Microsoft.

 

Med mere end 20 års erfaring og mere end 300 kørende installationer i hele verden (42 lande) er det bevist, at PrintVis er markedsledende og det stærkeste og mest komplette system til håndtering af opgaver og processer i en hvilken som helst grafisk virksomhed. Løsningen håndterer kalkulation og afgivning af retvisende tilbud med skabeloner, ordrestyring og optimering af job og planlægning, samt registrering af forbrug og slutfakturering. Alt sammen med overblik over økonomi og aftaler.


Samlet værktøj

PrintVis giver et samlet værktøj, der understøtter hele forretningen, og giver større konkurrenceevne, hvor rentabilitet er et nøgleord. Det starter med hurtige, retvisende og attraktive tilbud, som er nødvendigt i en stadigt voksende og skarpere international konkurrence.

Både store og små grafiske virksomheder kan bruge PrintVis, uanset om virksomheden er bredt orienteret eller specialiceret. Løsningen giver optimeringsgevinster med JDF integration til maskiner, printshop, self-service, Consignor, stregkoder, håndterminaler, elektronisk fakturering og Microsoft Office.


PrintVis og Telos Team forbedrer din forretning med en løsning, du aldrig vokser ud af!

Kontakt os i dag

Vi hjælper jer fra start til mål

Telos Team håndterer salg, installation, implementering og evt. tilretninger af PrintVis med det stærkeste team på det danske marked. PrintVis udvikles og vedligeholdes i Danmark af Novavision Software.

Kontakt os

Kontakt Telos Team for nærmere information eller aftale om demonstration af løsningen:

Carsten Holst Pedersen, key account manager, chp@telosteam.dk